resim
Yusuf Yazıcı
Takım:Olympiakos
Mevki:On Numara
Yaş:27
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 219
    kiralama olsa dahi opsiyon falan olmaz o kiralamada. herkesi aptal bir biz akıllıyız değil mi? yusuf gibi bir potansiyele ne akdar opsiyon koysun mesela trabzonspor 5 milyon euro iyi mi?

    yusuf bu ligin en iyi orta saha oyuncularından biri, yaşı da çok genç. peki trabzon böyle bir oyuncuyu neden bize kiralasın? çünkü şampiyonlar ligindeyiz ve yusuf' un o arenada biraz parlaması trabzonspor' un beklentisinin çok üzerinde bir bonservise yusuf' u satma olanağı doğurur. yusuf şu an 10 milyon euro civarındaysa şampiyonlar liginde biraz sivrilse bu rakam 20 milyon euroyu geçer. trabzon kiralarsa zaten bunun için kiralar. e bu mantıkla kiralayan takım opsiyona izin verecek kadar aptal olabilir mi? diyelim ki verdi, o opsiyon zaten yusuf' un kiralanma amacına(faiş fiayata satma) uygun bir opsiyon olur. o opsiyonu ödeyebilecek olsak zaten opsiyona gerek yok o parayı teklif eder alırız yusuf' u.

    kiralık gelmesi hem ekonomik anlamdaki bu sıkışık dönemimizde bize harika bir orta saha oyuncusu kazandırır hem de trabzonspor' a zaten pazarlamayı düşündüğü oyuncusu için müthiş bir pazar yaratma olanağı tanır. kazan kazan durumu yani. gayet mantıklı düşünülmüş olası bir kiralama girişimi olmuşsa.

    opsiyona gerek yok ancak kiralama bedeli verilemsine de karşıyım. oyuncu ile anlaşalım, trabzon ücretsiz kiralasın bize karşılığında biz de oyuncusunu parlatıp bonservisini arttıralım. yalnız sakatlık vs. durumu için tazminat bedeli gibi bir şey konulabilir, bu trabzon' un hakkıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın