• 119
    sadece ikisinden de çok şey beklendiği için ve o beklentilerin altında kaldıkları için isimleri beraber anılan 'ikili'. bunun dışında ikili tabirini hak eden bir yanları yok; geçtiğimiz sezon, sahada böyle bir iletişim ya da birlik göremedik.

    belhanda'dan umutlu değilim açıkçası. 'daha fazlası' konusunda en azından. çünkü mental gücünün bir sınırı var gibi. dünya kupası'nda fas'ı izlerken bu daha net ortaya çıktı; takımlarının tamamı yetenekli ama zekası düşük futbolculardı. belhanda da üst düzey bir '10' numara değil. terim, muhtemelen kendisinden sekiz numara devşirecek. fizik gücünü üst düzeyde tutsa bir biçimde yine faydalı olur bize. son haftalarda, hiç değilse özverili oynamıştı (kendisinden birkaç haftalık ani patlama oyunları da bekliyorum bu arada bu sezon- x hafta üst üste gol vs. gibi). tekniği gerçekten süper ligi öttürecek seviyede zira.

    feghouli'nin ise bu sene iniş veya çıkış sezonu olacağını düşünüyorum. şampiyonluğa ramak kala performansının yerlere düşmesine zerre anlam veremedim. sinan biraz daha tehditkar bir performans sergilerse onyekuru ve rodriguez'le birlikte, özellikle son haftalardaki performansıyla o formayı zor görür. bunun da iki sonucu olacaktır; ya daha iyi olacak ya da daha kötü (ortalama performansı da 'daha kötü' safına yazılacak, gözümde). hırslı da bir oyuncu, bu düşüşüne anlam veremiyorum açıkçası. bu tepki biraz da galatasaray taraftarı tepkisi olabilir; daha iyi olmaya teşvik etmek; adam kariyerinin en çok asist yaptığı sezonunu yaşıyor bu arada. ama bu sene şampiyonlar ligi de var, güçsüz ve yok olan feghouli bizi çok üzer. bu yüzden, yıldızlaşmasını temenni edebiliyorum sadece.

    kısacası, bir şeyler, çok şeyler beklediğimiz, ikili.
App Store'dan indirin Google Play'den alın