resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2139
    https://www.fotomac.com.tr/...trezeguet-aciklamasi

    abdürrahim albayrak'ın bugün yaptığı açıklamalar

    öncelikle her futbolcusu için taşıdığı pozitif düşünceleri görmek başarıya giden yolda her zaman büyük öneme sahip. oyuncularına sahiplenen bir yönetici ki bu tarık çamdal bile olsa herkese karşı koruyor. yönetici olduğu dönemlerde neden hep şampiyon olduğumuzu bu davranışlarından daha iyi anlaşılıyor.

    tarık çamdal için yaptığı güzellemelerin sebebi de var elbet kulüp bulunup bu oyuncunun alacağı 1.6 milyon euro gibi miktardan artıya geçmek. bunu başarırsa abdürrahim albayrak gözümde çok başka yerlere gelecektir yöneticilik anlamında. 200 bin euro da gecmiş alacaklarından tasarruf yaptırdığını dile getirmişti. totalde 1.8 milyon euro gibi bir artı söz konusu.

    ndiaye anladığım kadarıyla takıma geri dönmek istiyor ve pişman. zaten yönetimin ndiaye gidişinde menager'in onu zehirlediğini söylemişti. oyuncunun pişman olduklarını gördükleri için bu transferi düşünmeleri gayet normaldir. gelmek istiyorsa orada aldığı maaştan fedakarlık yapması gerektiği söylemek isityor bana göre abdürrahim albayrak.

    trezeguet için zaten kiralama ya da oyuncu takası gibi alternatifler olduğu için bizim açımızdan sıkıntı görmüyorum. sonuç olarak fatih terim ile ileride kolayca satılabilecek bir oyuncudur yüksek fiyatlara. zaten elimizde verim alamayacağımız oyuncular önerildiği için sıkıntılı bir transfer hamlesi olarak görmüyorum.

    en az 2 yabancı oyuncu gelecek takıma. aramızdan carole ayrılacak gibi gözüküyor. sonrasında transfer bitene kadar kontejyan için tekliflerin bekleneceği ona göre hamleler yapacağız gibi gözükmekte 2.başkanımızın açıklamarına göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın