resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 2178
    oyun tarzı olarak galatasaray'ın aradığı orta alan değildir.

    elimizde 2 tane çok hızlı kanat oyuncusu var. yine gomis gibi kontralara iyi çıkan bir forvet var. galatasaray'ın 8 numarası oyunun yönünü iyi değiştiren, uzun pas atabilen ve topla katedebilen bir isim olmalı. ndiaye'de bu özelliklerden sadece sonuncusu var. ha mesela ekstraları da mevcut. dripling yeteneği, ikiye birleri çok iyi yapması, gol pozisyonlarında skora etki edecek kısa pas becerisi. gerçi bunların hiçbirini galatasaray'da sergileyemedi. ama osmalıspor'da izlerken bol bol gördüm.

    velhasıl maliyeti çok uygun rakamlara inse bile, atıyorum sıfır kiralama ücreti ve 2 milyon eu civarı bir maaş, diğer alternatifler arasında tercih edilmeyebilir.

    galatasaaray'dan ayrılarak bana göre bizdeki kariyerini bitirdi. ama transfer dönemi sonuna kadar kendine bir takım bulamazsa bir şekilde superlig'deki büyüklerle anlaşabilir. fenerbahçe'nin başında cocu var. çok da ndiaye tarzı bir adam isteyeceğini sanmıyorum. onların da top tutan ve ayağa iyi pas yapan bir oyuncuya ihtiyaçları var. beşiktaş'ta ise şenol güneş'in elinde tolgay ve oğuzhan var. gerçi tolgay'ı kovdular mı takımdan ne yaptılar belli değil. ama ndiaye beşiktaş'ta nasıl olur bilemedim. aslında medel, oğuzhan, ndiaye üçlüsü; ndiaye'yi ofansif orta saha oynatmak kaydıyla baya güzel gibi duruyor...

    kimbilir belki de süpriz bir başakşehir opsiyonu düşünülebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın