• 19379
    onyekuru gerçekten muhteşem bir transfer oldu ama gerek ligde gerek uefa'da yabancı meselesi elimizi kolumuzu bağlıyor, fatih terim bu işin içinden nasıl çıkacak merak ediyorum. şu anda yeri garanti olan 13 yabancımız var:

    muslera
    maicon (satılsa bile yerine mutlaka yabancı stoper gelir)
    nagatomo
    linnes
    mariano
    donk
    fernando
    ndiaye yahut başka bir yabancı 8 numara
    belhanda (satılsa bile yerine yine yabancı bir forvet arkası gelecek)
    rodrigues
    feghouli
    onyekuru
    gomis

    geriye bir yabancı hakkımız kalıyor ve kadromuzda yedek sol bek ve üçüncü stoper yok. bu durumda bu iki takviyeden birinin yerli oyuncuyla yapılması mecburiyeti doğuyor. şampiyonlar ligi'nde oynayacak bir takıma uygun kalitede yerli oyuncu bulmak ise çok çok zor bir iş. kısacası iki şıktan birini tercih edeceğiz:

    a) terim denayer'i bu sene de görmek istediğini bizzat açıkladığına göre üçüncü stoper yerli olmayacak. bu durumda yedek sol bek için aziz behiç, atila turan veya ömer bayram'dan birini takas yoluyla kadroya katmayı planladığımız anlaşılıyor.

    b) ikinci ihtimalde terim belhanda'yı satıp yerine emre akbaba'yı alarak yabancı kontenjanını rahatlatmayı düşünüyor olabilir. bu durumda forvet arkasında emre akbaba ve feghouli dönüşümlü oynar, feghouli bazen sağ kanada bazen forvet arkasına geçer.

    bakalım fatih hoca hangisini seçecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın