• 19369
    hali hazırda 12 yabancımız bulunmakta. carole gönderildi sayarsak geriye 3 yabancı alma hakkımız kalıyor. mevcut takımda oyuncu satışı yapılmayacaksa eğer ilk 11 için bir stoper, bir 8 numara ve muslera için bir yedek kaleci zorunlu yapılması gereken transferler. kadro derinliği için ise bir 10 numara , bir kanat yada kanat forvet , bir orta saha ve bir solbek gerekli.

    alınması gereken 7 oyuncudan 4 tanesi yerli olmalı 10 numara için emre akbaba , solbek yedeği için yerli statüsünde oynayabilen aziz behich düşünülebilir. kale için ise yine yerli bir kaleci alınacağını düşünüyorum.

    alınacak 8 numara ve stoper mevcut mali şartlar altında kiralık olmaları muhtemel. 8 numara için adayım juventus futbolcusu stefano sturaro 25 yaşında ve juventus kadrosunda kendine yer bulamıyor uygun şartlarda kadroya katılabilir. stoper için ise sakatlık durumu tam olarak nedir bilmiyorum ama schalke'den höwedes olabilir. geçen sezon sakatlıklarla uğraşması piyasasını bir hayli düşürmüşe benziyor yoklanabilir. geriye alabileceğimiz bir yabancı kalıyor. bu hakkında ya forvet yada kanat olması gerekiyor. bence bu hak kanat forvet olarak kullanılacaktır. trezeguet ve ahmed musa'dan birinin geleceği kanaatindeyim gönlüm ahmed musa'dan yana ama takas yöntemiyle trezeguet'in olacağını düşünüyorum.

    mali şartlar ve ffp elimizi kolumuzu bağlıyor ama doğru seçimler yaparsak bu işin altından fazlasıyla kalkacağımızı düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın