• 348
    maicon formda olursa ve denayer kiralanırsa stoper transferi yapmadan bir yıl daha idare edebiliriz. denayer için çalışılması çok mantıklı. kiralık denayer ya da bonservissiz bir fırsat transferi takıma kazandırılmalı.

    eğer eren kalacaksa bir kanat-forvet ya da kanat-on numara alınmalı. aslında eren'in gitmesi taraftarıyım ama maddi sıkıntı çok yüksek boyutlarda belli ki. garry, feghouli ve belhanda'yı zorlayacak bir isim olmalı. ahmed musa ve emre akbaba isimleri çok mantıklı. ikisinden biri ya da aynı tipte bir oyuncu takıma kazandırılmalı.

    orta sahaya bir isim mutlaka eklenmeli. belhanda'nın yıllık ücreti çok fazla olduğu için onu yedek kabul etmek çok zor. ama kendisini garanti hissetmeyeceği bir on numara ya da yukarıda bahsettiğim gibi forvet transferi yapmayıp bir on numara ve bir sekiz numara transfer edilmeli. n'diaye ve emre akbaba için çalışılması çok mantıklı. maliyetleri uygun olması koşuluyla.

    çok temiz ve emin adımlarla iş yapıyoruz. ancak isim portföyünün piyasada dolananlardan daha fazla olduğunu ümit ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın