• 331
    transfer dönemi taraftarı rahatsız...
    anlamaya çalışıyorum ama olmuyor dönüyor dolaşıyor acaba bu insanlar normal hayatlarına nasıl tipler, her olaya böyle tepki veriyorlar mı diye düşünmeden edemiyorum. 35 yaşında insanım ama bu milletin sonucunu beklemeden yorum (kesin bir dille) yapmayı keseceğini görmek nasip olmayacak sanırım.

    daha ortalıkta sözleşme yokken kimse ffp diyerek muğdat'a 750 bin euro verilmesini savunmasın diye ortalığı yıkanlar adam 375 bin euro maliyetle geldiğini öğrenince altyapı'dan birileri çıksına bağladı yahu bu adam yasin'in yaptığı işi yapacak yasin diyorum bak sonradan oyuna girecek, kupa maçlarından oynayacak amannn vallahi yazarken bunalıyorum bu kadar basit şeyleri. altyapı'dan bir çocuk koyalım bakalım oraya o işi gerets yaptı hemde kadıköy deplasmanında (ferhat, aydın, uğur) bir mağlubiyet sonrası çocukların elleri ayakları birbirine girdi. bırakın bu işleri 4 milyon'a hayatı sakatlıkla geçmiş yabancı transferi isteyip sonra altyapı'dan oyuncu çıksın oynasın destekleriz abi diyen adama güvenip iş yapılmaz.

    bak daha transfer sezonunun başındayız ve başımızda ffp denen zıkkım var tekrar inaceleniyoruz ve benim için hiç rahat değil kusura bakmayın ama olmuyor kardeşim imkanımız bu kadar diyerek bir tane bile oyuncu almasalar ses etmem. 4 sene sonra bu kulübün 10 milyon euro kar etmesi gerekli yoksa bu sefer bi tarafımızdan şırıngayla değil vidanjörle kan alacaklar millet haala transfer şampiyonu olma derdinde. kusura bakmayın hesaba kitaba uyuyorsa, teknik heyet ben bununla başarı sağlarım diyorsa kimse sabırsız bireyleri tatmin etmek zorunda değil, beğenmeyen el alem vihşeyr biz muğdat rivrivi etmeye devam edebilir.

    düzenleme : imla hataları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın