resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3776
    burada yazar olmadığımdan görmediniz ama her zaman belhanda'yı sevmiş ve savunmuşumdur. gereksiz, adı konulamayacak bir sevgi bu. belki kıvrak bilekli, kadife paslı bir futbolcu olmasından kaynaklı, bilmiyorum. ama artık benim bile bu adama inancım kalmadı.

    tüm sene bu sözlüğü takip ettim ve genel olarak belhanda hakkında atılan entryler ikiye ayrılıyor: belhanda'yı oynadığı top ve maçtaki tavırları sebebiyle eleştirenler ve belhanda'yı daha farklı sebeplerle savunanlar. daha farklı sebepler dememin sebebi, kabul edelim ki belhanda hiçbir zaman oyunu değiştirecek, ağzımızı açık bırakacak bir futbol oynamadı. ve yine kabul edelim ki belhanda hiçbir zaman maçlarda sağlam bir duruş gösteremedi, hatta kimi zaman lakayt göründü.

    başlarda ben de öyle düşünüyordum ama şu an kabul ediyorum ki belhanda sadece sneijder'in formasını aldığı için değil gayet somut sebeplerle eleştiriliyor. gs'nin futbolcusu olarak kalacaksa herkes destek olmalı, ama diğer türlü, olur da aldığımız fiyata yakın bir teklif gelirse, anında satmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın