• 399
    edit: 1-2 ekleme yaptım.

    summer sale başladı. lunar sale'deki önerilerim halen geçerli.

    (bkz: #2352295)

    üsttekinde söylemeyi unutmuşum, oxenfree hikaye oyunu ve türkçe dil desteği yok. o yüzden ingilizcesi olmayanlara önermiyorum.

    onlara ek yapacağım ama. portal oyunlarının her ikisini de şiddetle öneriyorum. puzzle sevenler için aşırı keyifli ve mizahlı oyunlar.

    age of empires 2 indirimdeyken almak farz. böyle kült oyun bu kadar ucuzken kesin alınması gerekenlerden.

    bunun dışında, birkaç senelik yaşa sahip, aaa dediğimiz büyük çaplı oyunlardan da öneri vereyim;

    tomb raider: 5.25 tl. ilk modern tr oyunu.
    just cause 3: 6.75 tl mekanikleri dolayısıyla oynaması çok keyifli bunu.
    hitman absolution: 8.57 tl
    dishonored: 7.25 tl
    batman arkham city: 7.75 tl
    batman arkham origins: 7.75 tl
    metal gear solid v ground zeros: 6.20 tl
    the witcher 3 wild hunt: tüm dlcler ile birlikte 30 tl. inanılmaz uzun süren bir oyun. daha başlamadım ben de.
    american truck simulator: 14.75 tl. ets 2'nin amerika'da, amerikan tırlarıyla geçen versiyonu.
    dirt rally: simulatöre en yakın ralli oyunu. 17.80 tl ama herkese önermiyorum tabi.
    need for speed hot pursuit: 7.75 tl. nfs'nin en iyi oyunudur bana göre. sıkılmadan tekrar tekrar oynanabilmesi de bir artı.
    f1 race stars: 6 tl. mario kart tarzında, f1 dünyasında geçen ama biraz eski zamanında geçen, zira schumacher falan var, bir oyun. çirkin yanı öfke krizlerine sokabilir. güzel yanı, arkadaşlarınızla oynayıp üst düzey zevk alabilirsiniz.
    borderlands 2: 7.75 tl. yine uzun süre oynayabileceğiniz, oldukça zengin bir cephane içeriğine sahip, komedi unsurları barındıran güzel bir oyun. co op özelliği de var ki arkadaşınızla birlikte alıp daha da zevk alabilirsiniz.
    left for dead 2: 3.20 tl. yine bir coop oyun. arkadaşınız yoksa almanızı önermem.
    euro truck sim 2: 9.75 tl. baz oyun tabi bu. dlcler ile fiyat artıyor.
    rise of nations: 7.75 tl. aoe 2 sevenler bunu da tanıyacaktır. nispeten aoe'den farklı olmakla birlikte apayrı bir keyif verir.
    besiege: 11.10 tl. aha da bu mühendis oyunu işte. açıklamam yerine oynanış videolarına bakın. ilgi alanınıza giriyorsa hakikaten çok zevk alacağınız bir oyun. aksi takdirde ise çöpe giden bir 11 tl.
    i am bread: 3.15 tl. dilim ekmek simulatörü. kontrollerinden dolayı zor bir oyun ve öfke probleminiz varsa uzak durun. yoksa yakın durun.
    goat simulator: 4.62 tl. keçi simulatörü. steam'deki en geyik, en absürt oyun olabilir.
    the binding of isaac: 10 tl, rebirth versiyonu yani restorasyonlu versiyonu ise 14 tl (dlcler ile birlikte 40 tl). eğer ki rogue-lite seviyorsanız, sıkılmadan uzunca süre oynayabileceğiniz kült ve tavsiye bir oyun.
    splasher: 14.40 tl. sidescroller ama sinir krizleri geçirtecek yine de eğleneceğiniz bir oyun. farklı modları falan da var, renkli bir oyun. gerçek anlamda renkli bir oyun. gri tonlu renksiz oyunlardan sıkıldıysanız ilaç gibi.

    assassin's creed, far cry, call of duty serileri oldukça pahalı haberiniz olsun. bütçe sorunu yaşıyorsanız hiç bakmamanızı öneririm.

    tomb raider (hatta rise of the tomb raider da nispeten ucuz ona da bakabilirsiniz), just cause 3, dishonored ve nfs hot pursuit kesin bakmanızı önerdiklerim bunların arasında.

    steam'in kendisine ait summer sale oyununu da oynarsanız günde 3 taneye kadar, keşif listenizi 3 kere gezerseniz de 3 tane de oradan olmak üzere günde 6 adet kart düşürebilirsiniz. tanesi 20 kuruşa falan satılabiliyor steam market place'te. 15 günlük bir süre var önümüzde. ister satabilir, ister rozet üretip level atlayabilirsiniz.

    edit: steam'in oyununu ana sayfada şuraya tıklayarak oynayabilirsiniz;

    http://gss.gs/paF.jpg

    3 kere oynadığınız zaman günlük 3 kartınızı veriyor zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın