resim
Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:40
Boy:1.75
Uyruk:Portekiz
  • 1495
    kariyerinde en büyük takım beşiktaş olan 33 yaşındaki dusko tosic'i 5 milyon euro'ya çin'e pazarlayanlar kendisini rahatlıkla 12 milyon euro'ya pazarlayabilirler. adamın cv'sinde barcelona, porto, inter, chelsea, sporting var bir kere. son avrupa kupası şampiyonu takımın parçalarından birisi. ''nah satar'' diye dalga geçenler de bu ihtimalin farkındalar da maksat taraftarlık olsun diye çamur atıyorlar.

    biz neden gomis'i, belhanda'yı, feghouli'yi pazarlayamıyoruz? çünkü biz tolga ciğerci'yle bile masaya oturup 2 milyon euro maaşa bağlayan transfer özürlüsü bir kulübüz. beşiktaş'lı yöneticiler iki sene önce çin'e futbolcu pazarlamayı öğrenip, bunun için bağlantılar kuruyordu. biz ise kasımpaşa ile dirsek teması kurmuştuk. eren'i, donk'u filan alıyorduk. galatasaray sözlük yazarları dahil herkes alkışlıyordu bu müthiş transferlerimizi. ne ekersen onu biçersin işte.

    an itibariye galatasaray transfer pazarının zengin kulübü imajını kıramadığı için oturduğu her masada soyulmaya çalışılıyor. yuto nagatomo transferinde inter'in tavrı bunun en büyük kanıtı. dilerim ki mustafa cengiz başkan bu durumu tersine çevirir ve beşiktaş'ı tek örnek almamız gereken konuda örnek almaktan gocunmaz. yoksa bizim düz taraftarların bakış açısıyla devam edersek daha nice beşiktaş transferi görürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın