• 5
    herhangi bir şirket ile el sıkışırken, kur farkının ya da şirketlerin ülke ekonomisi içindeki durumlarının s..mizde olmaması gerektiğini düşündüğüm anlaşma. sürekli her türlü yatırım, yalakalık ve bol kepçe kazanca gelince kucak dolusu paralar saçılıyor da bize gelince mi yohhh?... ülker, fenerbahçe'ye 90 m usd dökerken kurların durumu ve ülke ekonomisi çok mu iyiydi?

    biz iyi yönetilip avrupa'da yine eskisi gibi fırtınalar estirdiğimiz sürece irili ufaklı hepsi kucağa gelecektir. bakmayın siz yatırımcı şu halde, bu halde diyenlere. bazıları için doğru fakat dövizle satıp paranın a. koyanlar gıklarını çıkarmıyor, adeta para kesiyorlar. hem sponsor türk olmak zorunda değil. sen şampiyonlar ligi'nde fırtınalar estir, seneliği 15-20 m eur'dan 10 sene katar'lılara, ingiliz'lere anlaşma yaptırmak nedir ki? onlar için okyanusta damla. biraz büyük düşünelim. sektör bambaşka bir boyutta.

    hani bazı düzenbaz komisyoncular vardır. ev ya da arsa alacağın zaman 200 der. aynı yeri sen satacağın zaman 100 eder der. ha ben onların amk. (düzenbaz olmayanları tenzih ederim) işte ticarette böyle isterken çok isteyip ödeyecekken az veren leşçilere koskoca kulüp yem edilmemeli. yok öyle yağma. bunun da tek anahtarı avrupa'da ses getiren ve stabil başarılardır. sen 6 okka olduğun sürece hepsi patır patır dökülecektir. kur farkından ağlayan da gitsin sponsor falan olmasın. parayı eur yahut gbp olarak kazanan gelsin alsın sponsorluğu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın