• 645
    karsilastirilmalari neden surekli “karsilastirmayin, keyif alin’cilar’’ tarafindan baltalanmaya calisildigini anlamadigim olaganustu top tepiciler. kardesim isteyen serdar gurler ile ali lukunku’yu karsilastirir isteyen bunlari karsilastirir nedir yani? dunya’nin belki de gelmis gecmis en iyi iki futbolcusu sabaha kadar karsilastirilir kimse kusura bakmasin.

    versusa gelecek olursak ikisinin de kariyerinde birbirlerine ustunluk kurduklari donemler oldu. ancak su an cristiano 30 yasindan sonra ust uste 3 sl sampiyonlugu ve bir avrupa sampiyonlugu yasayarak, 33 yasinda hala insanustu bir performans gostererek bu karsilastirmada bikac adim one gecmistir. her kosulda, her takimda ve ligde ayni performansi gosterebildigi ve gosterebilecegini kanitlamistir. bana gore tarihin en iyisi.

    messi’yi izliyor olmak ise bir ayricalik. gerci ikisini de oyle ama bu adam topla gir baska. o kadar seri hareket ediyor, ince paslar atiyor ve oyunu gorebiliyor ki ancak bu kadar ‘oha’ dedirtebilir bir futbolcu. dunya kupasi’ni ondan daha fazla isteyen biri oldugunu sanmiyorum. buyuk agirlik.

    olene kadar karsilastirma yapacagim ya kopegiyiz bu isin kopegi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın