• 641
    futboldan biraz anlayan akılların gülüp geçtiği versus. ronaldo çok çalışkan, iyi olduğu konuların üzerine gidip kendini inanılmaz geliştirmiş bir yetenek, bir makine ama sadece o kadar. messi ise bir sanatçı, futbolu size sevdiren bütün unsurları içinde barındıran bir elmas, aynı dönemde olup kendisini seyrettiğimiz için bizi allah’a şükrettiren bir varlık.

    aslında bu versus’un sonucunu dikkatlice ronaldo’nun gol sevinçlerine bakarsanız da görebilirsiniz. zira messi gol attığında sıradan gol sevinçleri yaşarken, ronaldo ronaldo olmasına rağmen, 33 yaşına gelmiş bir adam olarak hala hazımsızlık ve eziklik kokan garip garip gol sevinçleriyle bence kendini ciddi şekilde ele veriyor. yaşadığı sevinçler bende egosantrik ve kompleksi bir adam görüntüsü uyandırıyor. bi hazmet artık ya, tamam ronaldo’sun işte anladık.

    ayrıca bu versus başlığı, bize garip şekilde ‘ronaldo daha winner mq’ diyen arkadaşları da göstermiş bulunuyor. halbuki messi takımın 1 numaralı oyuncusu olarak oynadığı 10 yılda (rotasyondaki adam olarak değil!) 7 la liga, 3 şampiyonlar ligi, 7 ya da 8 kral kupası, 3 kıtalararası kupa kazanmışken, ronaldo real madrid’e transfer olduğu 9 yıldan beri 2 la liga 4 şampiyonlar ligi, 1 ya da 2 kral kupası ve 3 kıtalararası kupa kazanmış. maşallah messi bir de winner olsaymış ne olurmuş acaba diye kendime soramadan edemiyorum? he mevzu ronaldo ülkesiyle avrupa şampiyonu oldu, messi copa america’yı bile alamadı demekse, bu durum messi’yi loser yapmaz, uyandırayım dedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın