• 51
    "şüphesiz eğer ki hayvanların dini olsaydı, şeytanı insan şeklinde hayal ederdi."

    (bkz: william ralph inge)

    dünden beri herkesin duyduğu, tüm mecralarda bahsedilen yavru köpeği daha az önce öğrendim. yalnızca sargılı haline bakabildim ve yetti bana fazlasıyla. ben artık katlanamıyorum. sürekli duyuyoruz, görüyoruz yeter artık. her tarafımızda kameralar var, her sokakta, her dükkanda, her apartmanda... bir şekilde bunu yapan bulunur, bulunmalıdır. ve artık basit bir suç gibi hukuki işlem görmesini de kabullenemiyorum. bu şekilde, kasıtlı hayvan öldürenler, acı çektirenler direkt taammüden cinayetle yargılanmalıdır. cezası ona göre olmalıdır.

    şiddete karşı bir insanım ben. hiç bir canlının canı yansın istemem. ama bu modellerin canı yanmalı. hem de fazlasıyla. o yavruya yaptığı gibi canlı canlı kolları bacakları kesilse ancak içim soğur şu anda. bir hayvanın canını aldı, benim de gecemi allak bullak etti o şerefsiz her kimse.

    bu arada eğer o katil bulunup kıçı kırık bir para cezasıyla falan salınacaksa bir zahmet polisten önce "duyarlı" vatandaşlar bulsun. önce bu insanların elinden çeksin cezasını. seneler önce eskişehir'de bir kedinin karnını parçalayıp, ölüme terkedip, üstüne bir de video çekip "aa ölmemişsin sen" diye dalga geçen can aksoy gibi olmalıdır sonu. hayatı kararmalı, geleceği kararmalı, sokağa çıkamaz hale gelmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın