• 53
    kuponumu yatıran maç. kupondaki en güvendiğim maçtı halbuki. yazık oldu gerçekten.

    iran milli futbol takımı'nın gücü gruptan çıkmaya yetmez. sert, kompakt, defansif bir futbol oynasalar da hücumda bir şey yapamıyorlar. kontralarda bile yeteneksizliklerinin kurbanı oluyorlar. fas milli futbol takımı'na karşı şansları yaver gitmiş ve karşılarında yetenekli ama 3. bölgede bir türlü istediğini yapamayan bir takım bulmuş olabilirler ama portekiz milli futbol takımı ve ispanya milli futbol takımı fas'a benzemez. o maçlarda bu oyunla 1 puan bile alabileceklerini sanmıyorum. tabii futbol bu, hiçbir şey imkansız değil. %99 dediklerim çıkar diyelim *

    fas için ise turnuvanın sonu geldi gibi. daha iran'ı yenemeyen ispanya'yı, portekiz'i nasıl yenecek? şu maçı kazansa, diğer maçlardan birer puan alıp gruptan çıkabilirdi belki ama şu durumda işleri çok çok zorlaştı. ispanya grubun mutlak favorisi. portekiz'in de fena olmayan bir kadrosu var ve bu kadronun da ciddi tecrübesi var. fas'ın gruptan bir şekilde çıkabilmesi için en az 4 puana ihtiyacı var ancak açık konuşmak gerekirse bu puanı almaları pek olası gözükmüyor.

    fernando muslera'dan sonra younes belhanda'nın da sevinmesini istedim ama olmadı. neyse, daha çok tatil yapar da dinlenmiş gelir bari bizim * kampa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın