resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 8170
    satılamayacak kaleci. bir oyuncu satılırken sadece maddiyatına bakılmaz. iyi planlanan ve yönetilen bir kulüpte maddi getirisi elbette önemli bir kıstastır ancak satılınca yeri doldurulup doldurulmayacağı mutlaka düşünülmelidir. bu açıdan baktığımızda muslera ayarında bir kaleciyi biz bu şartlarda takıma bulamayız. aynı kaliteyi bulsan bile takımla uyumu bir risktir.

    bunun dışında galatasaray, futbolcu taraftar bağının çok önemli olduğu bir kulüptür. muslera bizim çok önemli bir değerimiz olmuştur. taraftarla bir bütün haline gelmiştir.

    yeni nesil, tüketim toplumuna uyan taraftar grubunu dışarıda bırakarak söylüyorum ki genelin fikri bu yöndedir: bir bütün olarak düşündüğümüzde gönderilmesi gibi bir düşünce asla akla bile gelmemeli. bazı şeyler vardır o paradan daha önemlidir. kendisi kalmak istediği sürece takımımızda kalsın ve güzel bir jübileyle futbolculuğunu bizde noktalasın.

    karakteriyle, hırsıyla, liderliğiyle herkese örnek olan bu güzel insanın daha uzun yıllar, hatta futbolculuğundan sonra da bize hizmet etmesini umuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın