• 31439
    "şampiyonluk günü 1.5 milyon tl gelir elde ettik. 1 milyon tl de kutlamalardan gelir elde ettik. 2 yılda bitmesi gereken otel 4. yılına girdi. teknokent için bunu değerlendireceğiz. sıkı çalışmalarımız devam ediyor. bütün gelişmeleri size anlatacağız."

    "ada konusunu kimse endişe etmesin. kendi parselimiz bizde. kullanım hakkını biz ödüyoruz. birikmiş borçlarımız var. buna da onay verilmedi. 2 parselin bizde olduğu bu ay içinde kesinleşti. büyük büyük bir müjde. hem istanbul büyükşehir belediyesi'nde çalışmalarımız var. işletmecilerle olan davalarda hakimler sürekli değişiyor. hukuk nosyonlu bir komite kurduk. bunu mutlaka çözeceğiz. işletmecinin bize açtığı bir dava var. biz de galatasaray olarak ağır iki dava açacağız. işletmecinin bize ağır tazminat ödemesini istiyoruz bu sebeple de dava açıyoruz."

    "riva için emlak konut ile imzalanan bir anlaşma var. 760 milyon tl ortalama gelirimiz var. riva'nın mütehitleri çok sıkı galatasaraylı. bu insanlar buradaki projeyi büyüttüler. 1500 dolayına artırdılar. plan, proje ve izinler uzadı. bana en son gelen bilgi temmuz sonu. buraya çok ciddi yatırım yaptılar. bütün imarı hallediyorlar. sanırım yaz sonuna doğru başlayacaklar. camia olarak destek olacağız. çünkü oradaki gelirin artması bizim de gelirimizin artması demek."

    "florya konusunda üyelerimizden ciddi bir tepki var. 200 milyon dolarlık bir gelir bekleniyordu. bugünkü rakamlara baktığımızda 50 milyon dolar gelir bekleniyor. 24 ayda borçlar sıfırlanmalı. inşallah florya da daha iyi değerlenir ve borçlarımız azalabilir."

    "en büyük gelirimiz taraftarın bize verdiği destek. hepimiz zaten çok iyi taraftarız. bu artış %18'lik bir artış. o nedenle kombine fiyatları yüksek değil. biz o taraftarın stada geliş gidişlerini rahatlamak için çalışıyoruz"

    mustafa cengiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın