resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1032
    yaklaşık 3-4 sene önce ersan celik ve metin ünlü ile birlikte gs tv'de "aslan meclisi" programını yaparken (gs tv'nin seyredilebilir nitelikteki tek programıydı bu arada) daha lafını esirgemeyen, özellikle şike süreci başta olmak üzere kulubümüzün haksızlığa uğradığı her konuda oldukça sert ve vurucu yorumlarda bulunan bir profil çizmişti. tabii şimdi bulunduğu konum itibarıyla daha itidalli olmak zorunda ancak kapalı kapılar ardında kükrediğinden eminim.
    başarısını ölçecek ana kriterlerin başında, artık kendisinden önceki dönemlerde gereçekleşen geçmiş oyuncu sözleşmelerinde olan oldu, bundan sonraki oyuncu seçimlerinde uygulayacağı politikalar, yerli oyunculara tl cinsinden ödeme yapılması, gereksiz bonus ve menajer işlerine girmemesi, ne olacağı belli olmayan adamlara 4-5 yıllık uzun sözleşmeler yapılmaması (bknz. endoğan adili) ve en önemli konulardan biri olan basketbolu daha iyi seviyeye getirecek, rekabet edebilecek bir yapıya büründürmesi olacaktır.
    umarım bunları gerçekleştirecek bir yapıyı en kısa sürede oturtur. zaten taraftarla yakalamış olduğu iyi bir uyum var ve kendisine karşı tam bir destek söz konusu. albayrak ve terim gibi iki winner karaktare sahip olması da en büyük şansı. yeni sezondaki başarımız rakipler nezdinde oldukça moral bozucu olacaktır, bu anlamda kendisinden doğru adımlar atmasını heyacanla bekliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın