• 135
    bursaspor'la başladığım oyunda en son rijkaard ve talebeleri coşmaktaydı ama sözlük sağolsun canımı öyle bir çektirdi ki hemen galatasaray'la yeni bir oyuna başladım.

    ilk sezonumda gereksiz oyuncuları satıp 3.8 m pound'a cardozo'yu aldım ve sezonu çifte kupayla tamamladım, türkiye kupasında gruplardan çıkamayıp rezil oldum ama bunu uefa'yla telafi ettim. 30 şut çektiğim normal süresi 2-2 biten maçta penaltılarla atletico madrid'i evine gönderdik.

    sağolsun adnan'ım polat'ın ikinci sezona 15 m pound transfer bütçesi ayırdı. taraftardan ters tepki alacağımı bile bile baros, gökhan zan satıldı yerine ömer toprak, david luiz, gignac, diego renan alındı. namağlup şampiyon olundu 8 beraberlik de olsa namağlup olum banane. şampiyonlar liginde nasıl bir torba sistemi varsa grubuma stutgart, benfica, lokomotif moskova düştü normal olarak lider çıktım, çeyrekte karşıma ajax, ikinci turda st. etienne çıktı. kura şansı yarı finalde sürmedi ve real madrid'e 2-2 ile elendim evet adamlar beni yenemedi ama içerde 2 gol yersen çıkamıyorsun. sağlık olsun

    bu sezona di maria, nuri, sinan bolat ve de zarate transferleriyle giriş yaptık feneri ligin 3. haftasına 4-2 ile ezdik. bakalım bu sene ne olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın