• 250
    artık onu alalım, kabul etmiyorsa 500 daha verelim, bonus verelim, şunu yapalım devri kapandı. şu an bildiğin transfer yasağımız var. oyuncu satamazsak alamıyoruz. oyuncuya tuttuğun evden her türlü yaptığın masraf uefa'nın getirdiği sınırlı maaş bütçesine dahil. o yüzden işleri aceleye getirmeden önce eksik bölgelerden başlamak üzere ve rotasyon kurmak için gidebileceğimiz nokta sözleşmesi biten topçular ve büyük takımların kadroda düşünmediklerinden kiralik ayarlamak. kiralık masrafları da ffp'ye dahil.

    bizim takıma bakınca fernando hariç herhangi birinin gitmesinin sakıncası yok benim gözümde, değerini bulduğumuzu satalım gitsin. illaki yerine cl kozunu kullanarak transfer ve kiralıklardan bir şeyle doldururuz.

    ama bazı taraftarımıza bakıyorum ffp'den haberi yok gibi 6-7 m€ verdirip trezequet'i aldırmalar, sezon içinde en çok heyecanlandıran topçulardan badou ndiaye'ye burun kıvırmalar, rotasyon için gündeme gelmiş muğdat çelik'e 11 oynayacakmış gibi gs topçusu değil filanlarla harikalar yaratıyolar. (gündeme gelmiş isimler üzerinden gidiyorum isimler farklı kişilerde olabilir)

    önce taraftarında kafa yapısının değişmesi gerek yoksa bu bilinçle avrupa filan hayal olcak 2-3 seneye. allahtan takımın başında fatih terim var yoksa ortalık ateşe verilmişti çoktan büyük ihtimalle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın