• 246
    fernando'ya güzel partnerler bulmamız gereken sezon. donk hepimizi son dönemde çok memnun eden performans gösterse de o bölgenin adamı fernando. arkasında bekleyecek uygun maaşlı bir donk'la birlikte mükemmel bir rotasyon oluşturacaklardır 6 numarada.

    fatih hocam 2 adet 8 numara mı yoksa 1 adet 8, 1 adet 10 numara mı istiyor bilmiyorum. hangi şekli tercih ediyorsa etsin belhanda gönderilip 2 transfer yapmalıyız. bu yılın ana transferleri bunlar olmalı. bütçenin önemli kısmı buraya ayrılmalı.

    bunların haricinde nagatomo tekrar mı kiralanır, bonservisi mi alınır bilemem ama geri dönmeli.

    harici yapılacak transferler ya gidenin yerini doldurma amaçlı *ya da rotasyona katkı olsun diye ucuz yollu transferler olacaktır*.

    ciddi bir maaş kısıtlaması cezası geleceği söyleniyor o yüzden bonservisi elinde kaliteli topçuları getirmek de zor olacak kesinlikle. hiç transfer yapılmasa gene seneye tüm desteği vermemiz lazım. öyle bir hava oluştu ki herkes istediği transferler olmazsa ciddi hayal kırıklığı yaşayacak gibi sanki. yönetim dizginleri yeni yeni eline alırken biraz daha sakin ve yardımcı olsak her şeyden önce galatasaray'a yardım etmiş oluruz arkadaşlar, biz sabırlı olalım yönetime güvenelim. eminim ki bizim düşündüklerimizin 10 katı opsiyonları düşünüp her kuruşun hesabını yapıyorlardır ondan gecikme yaşanıyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın