• 245
    çıkan haberlere göre sürekli korktuğum transfer sezonu.

    birincisi; muğdat çelik. galatasaray ilk 11 seviyesini geçtim bizde yedek oyuncu seviyesinde bile olamayacağını düşünüyorum. tutup 4-5 yıllık sözleşme yaparlarsa kulübe bir maddi yük daha demektir bu. yasin öztekin bile bize gelmeden önce daha çok şey başarmıştı. yedeğin yedeği seviyesinde yıllık maksimum 1 mn tl maaşla 2+1 yıllık tarzı bir sözleşmeye anca eh işte diyebilirim. bence o bile yapılmamalı da neyse, maddi durum da ortada. oyun yapısını da beğenmiyorum, oyun yapısının bize uygun olduğunu da çok düşünüyorum da işte yedekten girecek hamle oyuncusu olarak yukarıdaki şartlarda bir sözleşmeye ancak eh işte diyebilirim yine tekrarlamam gerekirse. fatih terim başımızda olmasa çok daha ciddi şekilde eleştirirdim.

    nuri şahin. bu arkadaş borussia dortmund dışında hiçbir takımda tutunamadı. orada da bu yıl çok oynadığı söylenemez; verilere göre. iyi bir rotasyon oyuncusu olmuş sadece. bu sezondan önceki 2 sezon sezon başına 3 ay sakatmış. ondan önceki sezon da tüm yılı sakat geçirmiş neredeyse. ek olarak 30 yaşında. isminin ve kariyerinin büyüklüğüne bakarsak ciddi bir maaş vermek zorunda da kalacağız. ikinci bir hamit altıntop'tan öteye geçebileceğini sanmıyorum. buraya kadar görüldüğü üzere hep negatif puanı var. geriden oyun kurucu bir oyuncuya ihtiyacımız var mı sorusu da muallak. aslında var, bu tip bir oyuncumuz sadece selçuk inan var ki o da bitik durumda. ancak bu durumda taktik vs. de değişecektir diye tahmin ediyorum. 4-3-3'e dönülecekse söylendiği gibi bunlardan biri nuri olabilir ancak bu durumda oluşacak olan orta alan kurgusunda 2 oyuncu +30 olacak. bekler de +30 zaten. forvet +30. yine temposuz bir takım mı izleyeceğiz? kafamda deli sorular. yine çok istediğim bir transfer değil bu yüzden. dortmund'daki gibi direkt ilk 11 değil de iyi bir rotasyon oyuncusu olarak düşünülse, senelik 1.5-2 mn euro maaşa 2+1 yıllık vs. bir sözleşme yapılsa hayır demem açıkçası ancak muhtemelen en az 3 yıllık senede 3 mn euro gibi bir sözleşme yapılır ki bana göre değmez buna da.

    papa alioune ndiaye ise 8 numara olarak alabileceğimiz en iyi isimlerden biri. hele kiralık falan gelme ihtimali varsa harika olur. tek sevineceğim transferdir. yine adam gibi sözleşme şart. adamın ayağına dünyaları sermeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın