• 244
    takımın deplasmanda zorlanmasının sebepleri üzerine düşünüp planlarımızı ona göre yapmamız gereken sezon. gomis'i yedekleyecek değil forma rekabetine girebilecek bir forvet şart. umut'u kiralayabilsek keşke ama imkansız gibi. eren mutlaka kalmalı. seneye daha iyi performans göstermesini umuyorum.

    rodri bence gitmeyecek. soso da bu kontrat ile gitmez bence. burada para etme ihtimali olan ve dünya kupası'nda oynayacak olan belhanda'ya talip çıkarsa elimiz rahatlayabilir. ileride aynı kadro ile kalma fikri bana cazip gelmiyor. belirgin performans farkı beklemiyorum.

    orta geride elimizde reges ve donk var. tolga' yı elden çıkarabilirsek iki, çıkaramazsak en az bir transfer şart. tolga müzmin sakat. böyle bir oyuncuya 2 milyon € kontrat öneren kişileri mübarek günde saygıyla anıyorum. iyi niyetli olsa da sezonun yarısında olamayan oyuncuya bel bağlamak mümkün değil.

    stoperde denayer yine kiralanır gibi. maicon satılamazsa transfer işi zor bence. nagatomo'yu öyle ya da böyle yine görürüz inşallah. kaleci yedeği olarak biri kesin alınacak sanırım. erce kardeşler iyi bir seçenek olabilir.

    hoca deplasman işini bizden çok daha fazla düşünüyordur. bence şampiyonlar ligi'nden bile önemli bu. kabuslarıma girdi deplasman maçları. her şeye rağmen umutsuz olmaya gerek yok. ben şu yaşıma kadar transferin kampa yetiştiğini görmedim. hep kervan yolda düzelir telakkisi mevcuttu. bu kez en azından d. a. ö (68) yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın