• 229
    yok o gitsin bu gelsin demeyecegim tek bir istisna disinda.garry rodriguese belli ki teklifler var. minimum 20 milyon euroya satmamiz gerek. 19.900 bile olmamalı. onun yerine serbest kalma bedeli 5 milyon olan trezeguet'yi direkt almalıyız. yıllardır porto modeli diyorduk aha iste boyle yavaştan oluruz porto. bir anda takıma 20 genç alıp al sat yapamayız.

    evet garry iyi bir oyuncu ama hayatında şampiyonlar liginde sürekli başarılı olan bir sneijder, drogba değil. vazgeçilmesi gayet kolay bana kalırsa. garry kalsa şampiyonlar liginde başarılı olacağına dair bir ongorunuz var mı varsa olcutunuz neler mesela? açıkçası benim yok. birkaç süper lig takımına yaptığı şovları iyi karşıladık ama kötü oynadığında neler dedik neler...

    neyse gel gelelim takımda ederini bulan fernando, mariano ve muslera dışında herkes gidebilir. şampiyon olduk diye çok fazla şampiyonlar liginde beklentiye girmeyin derim. bu takım kasimpasa, sivas, gençler deplasmanında zorlanan takım şampiyonlar liginde neler olur düşünmek istemiyorum. 2013'teki gibi dominant takimimiz yok maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın