• 141
    soylenmesi icin takımın galip olmasının sart olmadıgı tezahurat. bir furyadır gidiyor "ehehe skor garanti degil ne diye soyluyorsunuz ehe ehe" diye.. sanki kıt zekalıymıscasına yorum yapmaya hic mi hic gerek yok.. elin oglu 5 yese de you'll never walk alone soyler, takdir edilir, biz 1-0'da soyledik diye suc olur.. bak sen benim insanıma..

    avrupa ve dunya futbolunda tribunlere yon veren kendisiymis gibi "yok soyle gereksiz, yok boyle gereksiz, yok 1-0 degil 3-0 olunca soylenmeli" diye fantastik seylere hic gerek yok.. utanmasa insanlar cıkıp "x topcu sol ayagının dıs kısmıyla asırtma atarsa soylensin" diye sacma sapan yorumlar yapacak..

    skor ne olursa olsun, her an, her sekilde soylenmeli..

    cıkıp da "icime islerken" mi ne o sarkının tırt adaptasyonunu soyleyip "laylaylay lay lay laaay saldır galaatasaraaay" demektense bunu soylesinler 90 dk.. yuzune bile bakılmayacak, normal hayatta caldıgı anda 10 sn. duymaya tahammul edilemeyecek 5. sınıf arabesk ve pop sarkıları adapte etmektense boyle guzel seyler soylensin..

    yarın bir gun cıkıp "seni sevmeyen olsun de cok tırt tezahuratmıs" denir, 80'lerin o efsane ruhu ayaklar altına alınır, sasırmam.. zira sozluk ortamlarında cıkıp da mantıklı acıklamasını yapmadan ota boka sallamak her daim insanların en kolay isine gelen sey.. yazık ya.. gercekten yazık..
App Store'dan indirin Google Play'den alın