• 207
    ister uefa ceza versin ister vermesin öyle ya da böyle transfer yapabilmemiz için oyuncu satmamız gerekecek bu sezonda. şampiyonlar liginde başarılı olabilmek için hatta ligde de tekrar şampiyonluğa oynayabilmemiz için transfer yapmamız şart. çünkü her ne kadar geçen sezonu şampiyon bitirsek de takımın eksiği aksayan yönleri çok.

    en zoru oyuncu satabilmek aslında, daha doğrusu ederine satabilmek. elde satabilecek fazla oyuncu da yok. taraftar şu an ikiye bölünmüş durumda; garry rodrigues satılsıncılarla feghouli-belhanda satılsıncılar olarak. bence hangisinden daha çok gelir elde edebileceğimize bakmak lazım. hatta hangisi daha çabuk satılıyorsa onda karar kılmak lazım. zira alırken yaptığımız gibi satışta da son dakikaya kadar beklersek gelen parayla götümüzü avuçlamak zorunda kalabiliriz sonra.

    şimdi deniliyor ki garry rogrigues satılamaz, satılması teklif dahi edilemez. bunlara sormak lazım "oğlum manyak mısınız siz?". niye satılmasın? iyi bir teklif geldikten sonra kim olursa olsun satmak zorundayız. 20 milyon euro'luk bir teklif gelirse bir an düşünmek bile abes. daha fazla teklif alabileceğimizi düşünmek ise hayalcilik. sadece türkiye liginde gösterilen performansa kimse daha fazla para vermez. cenk tosun örnek gösteriliyor ama o şampiyonlar liginde gösterdiği performansla yükseltti piyasasını, türkiye ligi ile değil. önümüzdeki sezon şampiyonlar liginde oynayıp değerini yükseltmesini bekleyebiliriz tabii ki ama olay tersine tepebilir de. yani bir bakmışsınız seneye 5 milyon euro etmiyor. o yüzden bence varsa böyle bir teklif satmak lazım. gelecek parayla nagatomo*, terezeguet*, umut bozok *, emre akbaba ya da deniz türüç'ten biri*, hatta belki denayer bile alınabilir. neden olmasın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın