• 15
    6 milyon euro ceza sadece bize özel değildir. uefa'ya küfür etmeden önce, adamların yaptıkları uygulamalara bir bakalım. mesela ufak bir araştırmayla hemen şu sayfaya denk geldim:

    https://www.uefa.com/.../newsid=2366661.html

    örneğin bu bir uefa açıklaması. burada astana, trabzonspor, dinamo zagreb ve fenerbahçe settlement agreement anlaşmasını tamamladı, imzaladı demişler ve maddeleri sıralamışlar. dile hakim olanlar rahatça görürler. ben yine de mesela para cezası ile ilgili olan kısımları yazayım:

    **fenerbahçe 7.5m euro ödemeyi kabul etti. uefa gelirlerinin bu kadarlık kısmına el koyulacaktır. bu paranın 2m eurosu, settlement agreement'in gidişatından bağımsız olarak ödenecektir. (yani anlaşma şartlarına uysalar ve settlement agreement'tan çıksalar bile bu kısmı alınacak demek)

    geri kalan 5.5 m euro ise şarta bağlıdır; kulübün uygulanan idari ve finansal yaptırımlara uymaması durumunda yine bu miktardaki avrupa gelirlerine el konulabilir.

    sayfadaki diğer takımlarla ilgili de bu maddeler var yani. eğer bizimki de böyle olacaksa, ki umarım olur. tamamını ödemek zorunda kalmayabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın