• 377
    galatasaray ile alakalı yaptıkları aslı astarı olmayan her haber için dava açılması gereken kanaldır. bir medya kurumu bu kadar sallamasyon iş yapmaz, yapmamalı. bu iş bu kadar kolay değil. bir gün muğdat diğer gün burak öbür gün bilmem kim.

    kardeşim sizi adam yerine koyup izleyen milyonlarca taraftar var. 3-5 rating alacağım diye niye insanların sinirleriyle veya duygularıyla oynuyorsunuz? galatasaray borsada işlem gören de bir kulüp ayrıca. bu tür haberler yatırımcıyı ya da yatırımcı potansiyeli taşıyanları da etkiler.

    misal yatırım yapmak isteyen adam muğdat transferini görünce vazgeçebilir. kulüp bile imza atılmadıkça bir şey açıklayamıyor bununla ilgili kuraldan dolayı. hiç haber yapılmasın demiyorum ama bu işi bu kadar da hafife almamaları lazım.

    vallahi ben sorumlu olsam yayınladıkları her sallama haber için halka yanlış bilgi verme şikayetiyle dava açardım. her gün her yalan haberde açardım. taaa ki galatasaray ile ilgili "netleşmeden haber yapmayalım başımız belaya girmesin" düşüncesi oturana kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın