• 195
    ben de "fm oynamıyoruz 10 adam gönderip yeni kadro kuramayız" fikrindeydim ama düşünüp kafa yorunca fazlaca bir sirkülasyon olması kaçınılmaz olan sezon.

    sözleşmesi biten ve uzatılmayacak oyuncu sayısı 6; eray, carrasso, koray, hakan balta, lato, yasin.

    sözleşmesi devam edip gönderilecekler 4 kişi; carole, cavanda, tarık, tolga.

    kaynak oluşturmak için satılacak oyuncu(en az) 2.

    toplamda kesin olarak yolların ayrılacağı oyuncu sayısı; 12 ama büyük ihtimalle 13 olacak.

    sözleşmesi veya kiralık kontratı bitip uzatılacak veya yeniden kiralanacaklar 3 kişi; yuto, denayer, donk. bunlar olmazsa yerlerine adam alınacağı kesin.

    mecbur almamız gerekenler; yedek kaleci, yedek sol bek, stoper, as 8 numara, alternatif ofansif orta saha, yedek sol açık ve yedek santrafor. toplamda 7 tane kadromuzun eksikliğinden kaynaklı oyuncu.

    sattığın kadar al gelmesi durumunda yukarıda saydığım mecburi ihtiyaçları karşılamak için en az 2 oyuncu satılsa onların yerine de 2 oyuncu almak zorunda kalacağız.

    toplamda sözleşme yenileyeceğimiz 3, mecburi ihtiyaç 7 ve para için satıp yerini dolduracağımız(en az) 2 olmak üzere toplam 12 isim oluşuyor.

    durumu ütopiklikten çıkarıp, fm oynamıyoruz durumuna sokmamak için aslında takımda olmaması gerektiği halde ifade etmediklerim; selçuk, eren ve ahmet çalık. normal mali şartları olan galatasaray takımında bu oyuncuların yollanması en azından selçuk ve eren'in yerine oyuncu alınması gerekirdi ama bu sezon olmayacaktır.

    acı olan ise burada yazdıklarımın gerçekten de olması gereken şeyler olması. biz bu şartlarda gerçekten iyi şampiyon olmuşuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın