• 294
    benim bildiğim kadarıyla uefa'nın açıklayacağı bir ceza falan yok. yani bizim yönetimin habersiz şekilde beklediği bir durum yok.

    eğer sen men cezası falan alacak olsan, o kararın açıklanmasını beklersin, eyvallah. ama zaten men cezası almayacağın belliyse, bu da uefa seninle protokol yapıp sana bir şans verecek demektir.(halihazırda imzalanmış bir protokolün yoksa tabi, ki bizim yok).

    ceza dediğin tek taraflı bir şey, uefa açıklar, senin de o zaman haberin olur. ama protokol, sana ağır bir ceza vermemek için, finansal yakın geleceğini programa bağlamaktır. bunu da beraber yaparsın. imzalarsın.

    başkan da görüşmelerimiz devam ediyor demişti. yani oturup konuşuyorsun, limitleri falan koyuyor uefa, protokolü imzalıyorsun. ondan sonra da resmi sitelerinde açıklarlar, belgesini de herkes ulaşabilsin diye oraya koyarlar.

    yani şu an galatasaray yönetiminin harfi harfine biliyor olması lazım maddeleri tek tek. çünkü protokol uefa'nın senden habersiz hazırlayıp al bebeğim şimdi bunu imzala dediği bir şey değil ki, bizimkiler habersiz bekliyor olsun.

    o yüzden gerekli transfer hamleleri yapılıyordur perde arkasında, ancak protokol resmi olarak açıklanmadan görünür bir hamle yapılmıyordur herhalde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın