resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 621
    başkan olmasına hiç sevinmediğim fenerbahçe'de diktatörlüğe son veren insan. bu adam değil miydi fenerbahçe şikeden ceza almasın diye uefa'ya sponsor olan?

    hiçbir yöneticide "kulübe para sokar" düşüncesine sahip olmadım bu gerek fener gerek gs gerek bjk'de. çünkü hangi kulüp olursa olsun kulübe 1 veriyorlarsa 3 falan alıyorlar. bundan eminim. ama bu adamın en azından bana verdiği izlenim; verdiği parayı bile sadaka niyetine vereceğidir. hiçbir yöneticideki zenginliğe takılmadım. hepsinin geldikleri kulübü kendi çıkarları için kullandığı hep ortaya çıktı. ancak, bu adamın fenerbahçe'de görev alması kendi maddi durumuna artı değil bildiğin eksi bile yazılacak. bu sebeple fenerbahçe'ye ciddi sponsorluklarla büyük paralar sokulacağını düşünüyorum. para basketbolda başarı garantisi getirir ama futbolda tam olarak öyle olmaz. futbolun başına kimi getireceği çok önemli. ben baya iyi bir kadro kuracağını düşünüyorum. aykut ile de devam edeceğine hiç ihtimal vermiyorum. çok çok büyük ihtimalle bir yabancı gelecek.

    parayı falan geçtim, büyük bir sinerji getirdi. bu sinerji işinin kralı biziz ahahaah. yani sinerji önemli. yıllar yıllar sonra fenerbahçe taraftarını arkasına alan biri çıktı. ha fenerbahçe taraftarı kadar günlük düşünen ve kolay manipüle edilen de bir grup hiç yok. bugün tapar, yarın 1 galatasaray mağlubiyeti 1 beşiktaş mağlubiyetinde "aziz yıldırım en azından derbi kaybetmiyordu" diye ali koç'a söverler. bunlar kadar tırt taraftar grubu da yok. bizim için iyi mi oldu kötü mü oldu seneye öğreniriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın