• 181
    şu ana kadar farklı kaynaklar tarafından dile getirilmiş/teyit edilmiş,”hareket var” diyebileceğimiz birkaç transfer hamlemiz var:
    - muğdat çelik
    sanırım gayriresmi sorduk. kaynaklarda 800 bin tl aldığı ve 8 milyon tl istediği geçiyor. bir deneme olmuş belli ama istediği ücretten kaynaklı ben gerçekleşmesini zayıf görüyorum.
    - emre akbaba
    karşılığında tolga c. ve eren d. ‘yi önerdiğimiz söyleniyor. ben gerçekleşmeye yakın görüyorum. futbolcunun bizi isteyeceğini düşünüyorum.
    - emre mor
    celta vigo ya satınalma opsiyonu ile beraber iki yıllık kiralama teklifi sunduğumuz yazılıyor. futbolcunun karakterinden kaynaklı riskli bir transfer. bizden başka isteyecek kulüp olma ihtimali ne kadar düşükse bu transferin olma ihtimali de o kadar yüksek bence.
    - mahmut hassan trezeguet
    serbest kalma maddesinin 5 milyon euro olduğu ifade ediliyor. bu parayı verecek tonla kulüp vardır. oyuncunun burda isteği önemli. taa italyaya, kampına kadar gittiğimiz basında çıktı. oyuncu dünya kupası oynayacak. transferi kupayı oynayıp yapmak isteyebilir. çabuk olmakta fayda var.
    bunların haricinde, terim-wenger görüşmesinde geçti iddiasıyla; joel campbell ve ismael bennacer adları geçti ama kaynağı itibariyle çok kaliteli haber değildi.
    bunlara ek olarak, shaqiri ismi gündeme geldi. ama ismin geçtiği haber kaynaklarının güvenilirliğini sorgularsak sanki hiç bulaşmamışız gibi duruyor.
    özetle,
    sanki görüşmeler bir şekilde ilerliyor ama uefa’nın kararları bekleniyormuş gibi bir durum sezdim ben. ama çıkan isimlere bakıldığında hocanın niyeti sanki, ilk onbir den çok yedek kulübesine yüklenmek gibi duruyor. artı dünya kupası süreci, hocanın planlarını revize etmesine sebep olacak gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın