• 3347
    bugün tofaş'a mağlup olarak yarı final serisini 3-1 kaybetti ve finale çıkamadı.

    basketbolu takip etmeye çalışan ama basketbolun teknik-taktik konularından çok da anlamayan biri olarak; kendisindeki düşüşü mourinho'ya benzetiyorum. ikisi de son yıllarda kadro seçimleri ve oyuncu yönetiminde yanlışlar yapıyor fakat mourinho bu noktaya tamamen kendi seçimleriyle gelirken; ergin hocam ise kendisi dışında kaynaklanan birçok sorunla tek başına mücadele etmeye çalıştı ve epeyce yıprandı.

    2013-2014 sezonu final serisi'ndeki şaibeler olmasa hem kendisi hem de galatasaray basketbol takımı eminim çok farklı bir yerde olacaktı. bunun yanında, her fenerbahçe ve karşıyaka deplasmanlarında ağır hakaretlere maruz kaldı. yetmedi, kendini galatasaray taraftarı* olarak tanımlayan çapulcular* tarafından sürekli köstek olundu. yine yetmedi, dursun özbek ve can topsakal gibi vasıfsız insanlarla çalışmak zorunda kalıp mobbinge maruz kaldı, keza aynı durumu milli takımda da yaşadı. daha sayabileceğim bir sürü şey var. oyuncuların paralarının ödenmemesinden tutun da, whatsapptan annesine küfürlü mesaj atılmasına kadar.

    biz, taraftarlar olarak; kendisine gereken desteği vermeye çalıştık ama bir yere kadar yardım edebildik. başarısızlıklarda kendi hataları da oldu ama kendisine biraz huzur sağlandığında neler yapabileceğini gösterdi. malum final serisi, içimde hala bir ok gibi duruyor. inşallah, yollarımız bir gün yine kesişir ve rahat bir çalışma ortamında neler yapabileceğini yine gösterir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın