• 3264
    başında oktay mahmuti gibi bir şans olan takımdır. bu şans aynı zamanda yönetim için de geçerli. oktay hoca milyonlarca dolarlık bütçelere ihtiyaç duyan biri değil. kendi oyun anlayışına uygun oyuncularla tertemiz bir kadro kurup ligde final, eurocup’da şampiyonluğu kovalayabilir.

    ocgunsson hocanın hakim olduğu pazarları çok güzel yazmış. eminim buralardan 2-3 tane uygun maliyetli ve iyi katkı verecek oyuncular bulacaktır. daha önce de defalarca dediğimiz gibi önemli olan doğru mali yapı. sponsorlukları alırken bana para ver sonrasına bana bıraktansa yan yana yürüyeceğimiz bir yapı oluşturmak lazım. sponsor kendini önemli hissetmeli. bunu yapmak mümkün. yeter ki kulübün çıkarlarına göre hareket edip kişisel egolarla yola çıkmayalım.

    bu takım bize sayısız başarılar yaşattı. benim hatırladığım en eskisi kerem tunçeri’li kadromuz ile efes pilsen’i yendiğimiz maçtır. küçük olduğum için maçtan hatırladığım tek an kerem tunçeri’nin ters turnike atarak basket faul yaptığı andır. bundan sonra kazanılan bir çok başarı ve kupa var. tekrar takımı bu seviyeye çıkarmamız mümkün.

    taraftar olarak o günleri çok özledik. basketbol şubesine hak ettiği değeri veren bir yönetim olmasını dilerim mustafa cengiz yönetiminin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın