• 3262
    başarı için yönelmesi gereken pazarlar belli; baltık - yugoslav pazarları. özellikle yugo. buralardan bulduğunuz ismi cismi pek bilinmeyen adamlar bile ortalamanın üstünde katkı verebiliyor ki en yakın örneği litvanyalı adas juskevicius. adas gibi niceleri var. işin en güzel yanı, bu tip no name oyuncularla çalışmayı çok seven oktay mahmuti'nin takımın başında oluşu. önümüzdeki sezonun bütçesi ne kadar bir meblağ olacak bilemiyorum lakin miktar ne olursa olsun hocanın kendi çizgisinin dışına çıkacağını pek zannetmiyorum. her halükarda adas gibi, luksa andric gibi isimleri kovalayacaktır.

    yugo ekolü adeta bir maden avrupa basketbolu için. altyapı eğitimiyse konu, tek geçerim. basketbola yaklaşım, basketbolu bir oyun gibi değil de bir yaşam felsefesi olarak görmekse odağımız, yine tek geçerim yugo ekolünü. yakın zamana kadar çokça savaş gören bir iklimden çıkıyor oluşları sebebiyle o kavgacı ruh adamların genlerine işlemiş. parkede geri adım attıklarına şahit olmadım.

    bizim takımın böyle bir atmosfere ihtiyacı var; kavgacı, savaşan oyuncu grubu. baltık - yugo karmasının yanına tüy sıklet olmayan iki iyi zenci serpiştirebilirsek de nefis olur.

    başarı için asıl elzem olan bir diğer şey ise ekonomik işleyiş. bu elbette ki mustafa cengiz yönetiminin işi. tribunde usuyen adam birkaç gün önceki entry'sinde değinmiş buna. oyuncuların kafalarını rahat ettirmediğiniz, oyuncu maaşlarının ödemelerinin zibilyon ay geciktirdiğiniz sürece elinizdeki oyuncu grubu ne kadar karakterli bireylerden oluşursa oluşsun hedefe koşamazsınız, sadece yürürsünüz. açıkçası bu konuda olumlu düşünüyorum. can topsakal gibi kan emicilerin artık kulüple direkt olarak ilişiğinin kalmadığını düşünürsek...

    oktay hocam! dejan todorovic hocam! pls. :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın