resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9132
    2014 yazı itibariyle selçuk'un henüz 2, burak'ın da 3 yıllık sözleşmesi kalmıştı. yangından mal kaçırır gibi sözleşme uzatmaya bir gerek var mıydı, bilemiyorum. uzatılmadan önceki sözleşmelerine bakıldığında selçuk'un 2 milyon, burak'ın da 2.3 milyon net yıllık maaşı gözüküyor. uzatılan sözleşmelerde seneler geçtikçe artan maaşa da değinmek gerek var. 29 yaşındaki her iki oyuncu da 33-34 yaşlarına geldiklerinde her geçen sene daha fazla para alıp, daha az performans göstereceklerdi. burak'tan 2016'da bir şekilde kurtulduk ve para kazandık, selçuk hala devam ediyor.

    tarık konusuna hiç girmemek lazım. zira tarık'tan daha iyi durumda ve daha ucuza alınabilecek bir şener özbayraklı duruyordu bursaspor'da. hatta 3 milyon lira gibi bir serbest kalma maddesi de bulunuyordu.

    he illa tarık alınacaksa sözleşmesi bitecek adama devre arası 1 milyon euro teklif eder, hemen devre arası takıma dahil ederdin. sözleşme uzamasını bekleyip 4.5 milyon euro verilmesinin bir gerekliliği de kalmazdı.

    burak, tarık, selçuk hadi neyse de, ontivero, salih, endoğan, burdisso, umut gündoğan, veysel, hajrovic transferlerini kime yazacağız, işte onu bilmiyorum. burak ve selçuk hadi sahada kaldılar, yine az çok bir şey yaptılar. ama diğerleri hiçbir şey yapmadan bu kulüpten senelerce ekmek yediler. karşılığında ne aldık, koca bir sıfır.

    ünal aysal'ı severim, galatasaray'ın son 15-20 senedeki bir duruşu olan ve ağırlığı hissedilen tek başkanıydı. 17 haziran tarihinde aldığı kararı kolay kolay kimse veremezdi, büyük kişilerin alacağı kararlardan birisiydi. ancak hataları söylememek de oldukça saçma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın