resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Pendikspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 1951
    başıma bir şey gelmeyecekse gelmesini istemediğim oyuncu. gelmesinin istemememin iki sebebi var.

    1. sebebi, filozof herakleitos'un da dediği gibi aynı nehirde iki kere yıkanılmaz sözü. ne olursa olsun o ilk geldiği sevgiyi bulamayacak. hep ağzımızda kekremsi bir tat bırakacak. ne olursa olsun ayrılırken en azından fernando'nun sakat olduğu hafta oynayıp düzgün şekilde ayrılabilirdi. ben ayrılma konusunda mustafa cengiz başkan'ın dediklerine güveniyorum ve menajerinin oyununa geldiğini düşünüyorum .o yüzden aynı nehirde yıkanmanın sağlıklı olmayacağını düşünüyorum.

    2. ve asıl sebebi ise, aradığımız kişinin n'diaye olmadığını düşünüyorum. şuan takımda en önemli eksik 8 numara. şampiyon olduğumuz sezon bile çok fazla mahkum oynadığımız maç sayısı var. bunun da esas sebebi orta sahamız. fernando- donk orta sahası çok yavaş kaldı ve topla çıkamadık. donk fernando'nun görevini üstlendiği için de fernando iyi özelliklerini de gösteremedi. o yüzden kesinlikle fernando'nun yanına gerçek bir 8 numara koymamız lazım.

    yabancı sınırını ve ffp cezalarını düşündüğümüzde orta sahaya sadece 1 tane yabancı oyuncu transfer edebiliriz. bunun da pas alış verişi , oyun görüşü iyi olan , gerektiğinde dripling yapabilen, sırtı dönük top alıp dönebilen bir oyuncu olması lazım.

    n'diaye tudor'un sisteminde önemli bir görevi vardı. tudor takımı 3-4-2-1 gibi oynatıyordu. n'diaye ve tolga çok fazla tempo yaparak beklerin ilerde kalmasını ve oyunu onlarla kurmamızı sağlıyordu. ama terim 2'li orta saha ile oynayacağı için n'diaye gibi pimi çekilmiş bomba değilde biraz daha orta saha özellikleri olan bir oyuncu almamız gerekmektedir.

    yabancı sınırından dolayı da yedekte oturtmamız gibi bir durum mümkün olmayacağı için gelmesini istememekteyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın