• 35
    facebook'daki "arda'ya bir sürü küfür, geber üzülmem, bitmez içimdeki nefret vs vs" gibi saçma şeyleri barındıran video'yu beğenmesinin, layklamasının ardından şu cevap verilendir.

    "anekdot için juninhooo'ya teşekkürler. böylelikle arkadaşlık ettiklerimizin samimiyetinden ve insanlığından da haberdar olduk. futbola ve spora çükündürük sarı-laci gözlükleriyle bakan fenerliler yeterince kirletiyordu, tribünlerdeki nefreti arttırıyordu zaten, şimdi bunu hayata ve insalığa da bulaştırarak çok büyük ve güzel bir iş başarmış oldular. sonra da çıkıp "türkiye'nin en büyük kulübü biziz, tüm takım taraftarları bizden nefret ediyo" triplerine giriyonuz. o sizin büyüklüğünüzden değil sinekliğinizden-amiyane tabirle ezikliğinizden-yavrum benim.

    ha bir de çıkıp solcu ayakları yapman yok mu? kofti solcu seni. solcu olmak deniz gezmiş'in hayatını okumak, babanla arkadaşlarınla tayyip'e küfür etmek midir derler adama? kofti solcu seni. çıkıp iki solculuk lafı edip solcu olunmuyo bunu hayatına da oturtman gerekiyo bitanem, canımın yongası. farklı olanın ölmesini istemekse "beter olsun!" demekse solculuk bilelim biz de öyle davranalım bundan sonra.

    ben diyorum ki sen bundan sonra oyunu pek sevgili dayyib'e ver, o da sizden-fenerli- ne de olsa 2 kankası yönetiminizde zaten yeterince hizmetleri var size böylece türkiye'nin en büyüğü(!!!) olmaya da devam edersiniz yavrimu. art arda 10 kere-şimdi mosmor oldun mu'lu klipler, final biletiniz bizden, resmi siteden cim-bom'a koymaya az kaldı'lar sizleri kulüp de yapmaz mahalle takımı yapar ya neyse.

    yeter sıkıldım cevap vermekten, gereksiz uzadı. bunları söyledim de birinden dahi bişey anlamazsın sen tarafsız bağnazlığınla. son olarak bir de komünistler senin gibilere liberal diyor da ben demeyeceğim, küfür etmeyeyim diyorum. hadi görüşürüz, çükündürük hayatının çükündürük renkleriyle tatmin olmaya devam..."

    tabi artık yakın arkadaşmıyız orasını izmir'e gidince göreceğiz.**

    ***
App Store'dan indirin Google Play'den alın