• 130
    --- alıntı ---

    uefa ile ilgili görüşmelerimizde hemen hemen ana konular bitti. prensipte anlaşmalar sonuçlandı. detay konularda anlaşmayı sonuçlandırmak üzereyiz. bazı bilgileri her gün görüşerek update ediyoruz. uefa, türk futboluna eşit davranıyor. fenerbahçe ve beşiktaş nasıl sınırlamalar aldıysa hemen hemen benzer durumda bize de aynısı uygulanacak. bunun detayını imza attığımızda anlatacağımdan emin olabilirsiniz.

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    sevgili fatih terim’le dün iki saat beraberdik. herkes hocamı seçim enstrümanı gibi kullandı. hocamızın değerlendirilmesi bizim için gurur verici. birlikte strateji çiziyoruz. belli sınırlamalar içinde hareket ediyoruz. hocamız camiaya şu mesajı verdi. ben geldiğim gün de aynı lafı etti. transfer için hiç zamanımız yoktu. ‘sayın başkan ister mümkün olan en çok, isterseniz 2 transfer yaparsınız. isterseniz hiç transfer yapmazsınız. biz elimizden gelen çabayı aynı şekilde gösterir ve şampiyonluk hedefine gideriz.’ aynı sözcükleri dün de kullandı. ‘dünyanın en rahat teknik direktörü benim. yedek kulübesinde 2-3 oyuncu var, fazla zorlanmıyorum. biz böyle de yürürüz, bize fark etmez’ dedi.

    --- alıntı ---

    http://galatasaray.org/...gimiz-calismak/39766

    bunlar başkanımız mustafa cengiz'in bugün mazbata töreninde sarf ettiği sözler.

    burada çok iyi anlamamız lazım ki öyle pahalı, isim yapmış transferler yapmamız çok zor. beklentileri iyi ayarlamak, basının gazına gelmemk lazım. fatih hoca da belli ki beklentilerini bu yönde ayarlamış. zaten söylenen takımı gençleştirmeye yönelik transferler yapılacak. yakın zamanda ffp anlaşması açıklanınca hepimiz daha sağlıklı düşünebileceğiz bu tranfer dönemi için. o zamana kadar sağda solda duyumcuların, muhabirlerin gazlama haberlerine çok itibar etmemek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın