resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 507
    fb'nin başkan adayı, ülkenin en zengin insanlarından birisi, sanayici, işadamı..

    şimdi gelmesi iyi mi olur kötü mü diye hesaplar yapılıyor, ben şöyle bir yol öneriyorum:
    1- kusura bakılmasın ama dursun özbek bile 2017 - 2018 transfer sezonu'nda uçaklar inerken badem gözlü olmadı mı? ona kızan çok kişi çok daha toleranslı yaklaşmaya başlamadı mı?
    2- geçen sezon igor tudor'un başında olduğu takım ilk haftalarda şov yaparken tribünler gayet güzel dolup hocaya güzellemeler yapılmadı mı?
    3- ardarda puan kayıpları başlayınca infial başlayıp fatih terim'in "nerede kalmıştık tweetine kadar herkes isyanda değil miydi?
    4- hemen hemen herkes olan bitenden illallah etmiş halde 20 ocak 2018 galatasaray seçimli olağanüstü genel kurulu'nda mustafa cengiz gelsin diye elinden ne gelirse yapmadı mı?
    5- terim ve cengiz'in ardarda göreve başlaması herkeste şahane bir heyecan yaratıp başkanın tek bir hareketiyle yellow friday için milyonlar harcanmadı mı?
    6- aynı başkan şimdi de `grey friday planlıyor, ona da milyonlar harcanmayacak mı?

    ne demeye çalışıyorum, pozitif değişiklikler sinerjiyi çok üst düzeye çıkarıyor, bunlar olmasaydı süper lig 2017-2018 sezonu şampiyonu olabilecek miydik? içeride 17 maçın 16'sını alıp 7 mağlubiyetle şampiyon olundu, demek ki ne yaralar sarıldı, ne heyecanlar yaşandı..

    "ali koç gelse ne yapacak ki?" diye düşünmeyelim, gelişinin heyecanı bile çok şeye etki eder, biz daha adam gibi toparlanamamışken çok zorlayıcı olur, kusura bakılmasın, gerçekleri konuşmak lazım.. hiç gerek yok gelmesin, bu ülkenin bu halinde spora ahlak gelecek diye de hayal kurmayalım bence, gelmeyecek..

    dolayısıyla sözlerimi "taraftarız biz çekeriz cefa, aziz başkan bizi bırakma" diyerek noktalıyorum..
App Store'dan indirin Google Play'den alın