• 116
    aşağıdaki şekilde gerçekleşmesini düşündüğüm sezondur:
    (asla duyum falan değil. bir kısmı temennim, bir kısmı hocanın bakışına göre yapacağını tahmin ettiklerimdir)

    yedek kaleci alınacak ya da kiralanacak.
    maicon satılırsa yerine çok iyi bir stoper alınacak. denayer yine kiralanacak.
    nagatomo kiralanacak ya da alınacak. kanat bekleri mariano, linnes, nagatomo olurken; denayer duruma göre stoper olacak ya da bekleri yedekleyecek.
    tolga ciğerci gönderilecek. donk kadroda tutulacak. selçuk yedek olurken, iyi bir 8 numara alınacak. ndiaye akıllı olsa kiralanır ama adamın şampiyon takımda ateş edip, cl'de forma giymek yerine orta-alt sıra premier lig takımlarında oynamayı tercih etme olasılığı var.
    emre akbaba alınacak. bu, belhanda satılarak mı yapılacak yoksa her ikisi de kadroda tutulacak mı bilemiyorum ama mevcut finansal şartlarda ve fatih hoca'nın felsefesine göre belhanda'nın tutulacağını sanmıyorum.
    feghouli satılacak. benim gönlüm visca'dan yana ama sanırım emre mor alınacak. trezeguet büyük takımda nasıl oynar merak ediyorum.
    sinan gümüş ve gomis kadroda tutulurken, eren satılarak iyi bir pivot santrfor alınır. pivot özellikleri çok gelişmiş bir santrfor olabilir ya da pivot özellikleri görece iyi, topu iyi saklayıp kanatlara yayan, bu arada hayvani pres yapıp skor da üreten yeni bir elmander de olabilir.
    diğer bazı yazarların yazdığı sözleşmesi biten çöplerden kesinlikle kurtulunmalıdır. yasin ile asla sözleşme yenilenmemelidir. yalnız bu durumda kanatlardan biri garry rodrigues, diğeri visca/emre mor/trezeguet'den biri iken bir tane çok iyi kanat yedeği almamız gerekir. örneğin muğdat. anket yapsak yasin yerine muğdat'ı görmek isteyen kişi sayısı %99 çıkar herhalde.

    bu şekilde bir kadro yapısı ateş etmez mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın