resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 2690
    müşteri aranacak futbolcu değildir. zaten o yaşta bir futbolcuya müşteri ararsanız bulamazsınız. bulsanız da piyasası inanılmaz düşer.
    ha çin'den falan talibi vardır; adam 17/18 sezonunda 29 gol attı, benim gol kralım der tok satıcıyı oynarsın. alabileceğin maksimum teklifi alırsın. bu arada elindeki forvet alternatiflerini de araştırırsın. bu ticaret karlı geliyorsa uygularsın.

    sosyal medyayı okuyorum da, herkes birilerini kafasına göre fiyatlarla gönderip, kafasına göre fiyatlarla birilerini alıyor.
    iyi de senin fırsat olarak gördüğün adamlar türkiye'yi fırsat değil batak olarak görüyor. yani alacağın futbolcuda mevzu sadece maliyet değil.
    galatasaray'ın elindeki futbolculara bakınca da, adamların çoğu gelebilecekleri en iyi kulübe gelmişler. alırken öyle olmasa bile az önce bahsettiğim superlig'in batak olması hadisesinden ötürü daha iyi takımlarda pazarları kalmamış. kalsa da alabilecekleri en yüksek maaşı alıyor adam. atıyorum belhanda marsilya'dan teklif aldı. bakarsan ülke olarak, lig olarak avantajlı. ama burada kazanıyor kemiksiz 4 milyon eu, primlerle sen de 5 ben diyim 5,5 milyon... adam teklif edecek 1,2 milyon eu. gider mi?

    gomis'i sat çin'e 30'a, paranın az bir kısmıyla hemen gidip kanat oyuncusu berbard'ı al, nasılsa bonservissiz... artanıyla da super bir forvet transfer et.
    olmuyor işte öyle. ne satabiliyosun, ne alabiliyosun.
    yani en azından işin büyük kısmı senin iradende değil. talip çıkması lazım.
    ha şampiyonlar ligi'nde oynarsın. adam 5-6 gol atar... işte o zaman talip çıkar. en azından çin'den çıkar.
    bu gün superlig'de 29 gol attı diye istediğimiz rakamlara talip çıkar mı? diyorum ya batak diye...
    çok zor. beşiktaş'ın surekli ve her sıkıştığında başına gelen şanslı işlerin gerçekleşmesi lazım. sizce gerçekleşir mi ey galatasaray taraftarı?

    öte yandan 18/19 sezonunda satılmazsa yine iyi performans göstereceğini düşünüyorum gomis'in. tabi kadro olarak denayer ve nagatomo'yu elde tutup özellikle orta saha ve kanada birer takviye yapmamız gerekiyor. tercihen sol kanat... rodrigues sağda çok daha verimli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın