• 113
    gerçekçi ve sakin olmamız gereken transfer sezonu.(bkz: galatasaray futbol takımı/#2430071) burada da yazdığım tarzda bir yapılanmaya gitmeliyiz. oyuncular değişebilir ama türk oyuncu havuzuna baktığımızda aşağı yukarı aynı oyunculara talip olacağız gibi gözüküyor. istesek de istemesek de türk oyuncu almalıyız.
    takımın iskeleti geçen sene kuruldu. tüm sezonu on üç on dört oyuncuyla tamamladığımız düşünülünce kulübeye yatırım yapmamız gerektiği ortada. takımdaki yabancı sayısına bakılınca da hayal ettiğimiz birçok yabancı oyuncunun transferini gerçekleştirmemiz mümkün değil. en fazla iki tane bizi heyecanlandırabilecek tarzda oyuncu alabilecek kontenjanımız var.
    yabancı sayısı kuralı değişmese bile türk oyuncu almamız gerekiyor. yapmamız gereken, ümit vaat eden genç türk oyuncuları en uygun maliyetle alıp şu anki iskelet kadro miadını doldurmaya yaklaştıkça yavaş yavaş bu oyuncuları ve -ekonomik durumumuzun düzeleceğini varsayarak- daha da kaliteli yabancıları alıp kadroya monte etmek. o yüzden lütfen biraz daha sakin olalım ve kulübümüzün içinde bulunduğu durumu düşünerek taleplerde bulunalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın