• 1135
    uzun mu uzun bir aradan sonra, hani transfer sezonu ya, fanatik gazetesinin web sitesine gireyim dedim. karşıma şöyle bir haber çıktı:
    http://www.fanatik.com.tr/...ke-ye-teklif-1373906

    okuma anlama konusunda ülkecek oldukça geride kaldığımız için, acaba okuduğumu anlamadım mı diye kendi kendime sordum ve tekrar okudum. yine aynı şeyi anladım. eğer yanlış anladıysam, lütfen beni uyarın.

    --- alıntı ---

    selçuk inan-ryan donk ikilisinden beklenen verimi alamadığı belirtilen terim'in fernando’nun yanına malatyaspor’da oynayan genç futbolcu azubuike'yi partner olarak düşündüğü belirtiliyor.

    --- alıntı ---

    bu kısım, evet, evet. nasıl yani? ryan donk'tan fatih terim nasıl verim alamadı? nasıl bir beklentiydi ki o, ryan donk'un 2017/18 sezonunun ikinci yarısında gösterdiği performans beklentinin altında kaldı? diyelim ki, bir ikili olarak düşüneceğiz, o zaman neden fernando'nun yanına olarak azubuike'yi düşünüyor hoca? fernando - selçuk inan veya fernando - ryan donk ikilisinden beklenen verimin alınamamasından bahsedilmesi gerekmiyor muydu?

    hayır, bu ikiliden alınan verimden bahsetmek yerine, sadece azubuike adlı oyuncuyla ilgilendiğimiz dedikodu edilse anlayacağım. garip. biraz maç izleme ve mantıkla işi halledebilirlerdi gibi geliyor bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın