resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 1491
    darılmaca gücenmece yok, dünkü röportajında gomis'le ilgili söyledikleri doğrudur. şampiyonluk haftalarında üç kez peşpeşe penaltı kaçırıyorsan sezonun oyuncusu olamazsın. eğer akhisar maçında son dakika golü yeseydik gomis şimdi idam sehpasındaydı. bu takımda hagi'yi, drogba'yı, sneijder'i izlemiş bir taraftar olarak gomis'e sezonun oyuncusu diyemem.

    ama diğer söyledikleri boş goygoydan ibaret. "donk sezonun en kritik maçında kart görmedi", e hakemlere söven emre de görmedi? anadolu takımlarına karşı 10 kişi kaldığın zaman kıçı başı dağıtıp 4 gol yiyen takım başakşehir değil miydi?

    onu da geçtim, madem galatasaray-başakşehir maçı sezonun en kritik maçıydı, sezonun ilk yarıdaki en kritik maçında* visca havuza atlar gibi atlayıp faul aldı, duran toptan gol buldun. gökhan inler'in fernando'ya taban girerek kazandığı toptan gol attın. iki golünde doğrudan hakem hatası var. onlar sonuca etki etmedi mi apocum?

    sen bizi falan bırak da arda'nın maaşını karşılayacak bir kulüp bul kanka. eğer ekonomik kriz böyle devam ederse seneye ne inşaatçı sponsorlarınız ne partiniz kalacak. para kaynağın kesilince yine erman kılıç'lı ibrahim akın'lı herve tum'lu günlere dönüverirsin maazallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın