• 109
    acilen 1 adet çok kaliteli orta saha ve nagatomo'nun bonservisini alarak başlamamız gereken sezondur. alacağımız orta saha oyuncusu mutlaka ama mutlaka çok iyi frikik kullanmalı ve uzaktan şutlar çok iyi olmalı. mümkünse gol koşusu yapabilen bir oyuncu olursa tadından da yenmez.

    bonservissiz olarak fellaini (30), asamoah (29) ve cabaye (32) mevcut alternatifler. yaşı 32 olmasa cabaye tam aradığımız adam aslında.

    yerli olarak da emre akbaba ve emre mor'u kadromuza katmalıyız. keşke mümkün olsa da umut bozok'u da alabilsek.

    sonrasında belhanda ve rodrigues'in durumuna göre transfer politikamızı yönlendiririz. bu 2 oyuncu giderse 1 orta saha ve 1 tane daha kanat almak gerekecek.

    shaqiri filan deniyor. valla keşke olsa tabii ama shaqiri transferi çok zor bir isim. mahmoud hassan'ın serbest kalma bedeli söylendiği gibi 5 milyon € ise o da değerlendirilebilir.

    santrafor için de bonservissiz isimlere yönelmemiz gerekecek gibi. abel hernandez en ideal isim bence. hiç zorlamayalım. makul bir ücretle transfer edilebilir.

    uefa'dan bu ilk sene için herhangi bir yaptırım gelmeyeceği söyleniyor. ancak sanırım maaş sınırının 55 milyon € olması beklenecek. bu bizi oldukça zora sokabilir. zira kaliteli oyuncuları düşük ücretlerle buraya getirmek çok zor.

    bu bağlamda şöyle bir kadro öngörülebilir:

    muslera
    eray

    maicon
    serdar
    denayer
    ahmet çalık
    mariano
    linnes
    nagatomo

    belhanda
    **orta saha**
    fernando
    **emre akbaba**
    selçuk
    donk

    feghouli
    garry
    sinan
    **emre mor**

    gomis
    **hernandez**
    **umut bozok**
App Store'dan indirin Google Play'den alın