resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 1483
    bu adam ne diyor ya bana biri anlatsın. benim türkçem yetmiyor sanırım.

    bu adam kadar ikincilikle üçüncülükle övünen başka adam yoktur herhalde. mevcut kadrosu galatasaray ve fenerbahçe'den iyi. oturmuş düzenleri var ve yıllardır aynı oyuncu grubuyla oynuyorlar. galatasaray'da başkan değişmiş, hoca değişmiş kaç kere liderliği vermiş sen hala çıkıp donk 5 faul yaptı diyorsun. https://twitter.com/ntv/status/1000843609707433984 ali sami yen'e lider geldin. yenseydin ve şampiyon olsaydın. ilk yarı 5 attık diye 10 tane tv kanalı gezip anlatıyordun. neymiş donk faul yapmış sarı görmemiş senin oyuncular görmüş. senin oyuncular gerizekalıysa biz napalım. en kilit adamların dediğin adamlar baskıdan ve yüksek gerilimden gaza gelip niye kart gördü? donk onlara kart gördürtmeye çalışmış olamaz mı bak bu da bir taktik. o maçı donk'a bağlamak da büyük başarı. acısı çıkmamış anlaşılan.

    bu adam sanırım toplam 10 yıldır başakşehir'in başında ve bir tane bile kupası yok. geçen sene konyaspor'dan türkiye kupasını bile alamadı. bu sene lig de şampiyon olacağız diye kupadan ve avrupa'dan bilerek elendi. sonuç? sonuç nedir ya çıksın onu anlatsın. lig de üçüncülük. ben futbol kupa için oynanıyor diye biliyorum. bu adam ikinciliğini övmek için futbolun içinde herhalde. her sene şampiyonluk yarışının içindelermiş. görende kadrosu küme düşmeye oynar zanneder. adebayor gibi forvet kimde var acaba? yıllık 4 milyon euro bir futbolcuya hangi anadolu kulübü veriyor?

    bu adam hala tv'ye çıkıp diyor ki aynı puandayız ama üçüncü olduk her sene yarışın içindeyiz. kimse yarışın içinde kim var bakmaz. en tepesindekine bakar. sana da tavsiyem en tepe de kim var ona iyi bak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın