• 33
    zirve 30 kasım günü saat 11.00 da olacaktır. katılacak çoğunluğun adı listede yazılmıştır ve daha sonra katılacakların isimleri listeye editlenecektir. ziyaret edilecek kompleks darülaceze okmeydanıdır. gelmek isteyip haber veremeyenler için yer tarifi :

    metrobüs ile : perpa durağında inilir, metrobüs hattından çıkış yapılır, perpa yönüne sapılır, karşıya geçilir. yüzünüz perpaya bakınca sağ tarafa 100 metre yürünür.

    toplu taşıma vasıtaları ile bakırköy cenahından : herhangi bir kadıköy aracına binilir, zaten bu araç mutlaka önünden geçer.

    toplu taşıma vasıtaları ile kadıköy cenahından : herhangi bir topkapı aracına binilir, zaten bu araç mutlaka önünden geçer.

    hususi oto ile bakırköy cenahından : haliç köprüsünü geçince okmeydanı sapağından girilir. kavşaktan cemal kamacı spor salonu istikametinin tersine geçilir 200 metre sonra sağdadır.

    hususi oto ile kadıköy cenahından : e-5 te okmeydanı sapağından girilir, kavşağa gelinir. kavşaktan cemal kamacı spor salonu istikametinin tersine geçilir 200 metre sonra sağdadır.

    yürüyerek : offf.
App Store'dan indirin Google Play'den alın