• 97
    bugün ki seçimlerden sonra iyice üzerine düşmemiz konu.

    öncelikli olarak en eksik olduğumuz yer olan orta sahaya en az iki transfer yapmamız gerekmekte. bunu donk'un kalacağını var sayarak söylüyorum. iki transferin de 8 numara olması gerekmekte. tabi yabancı sınırı sebebiyle bir tanesi de türk oyuncu olmalı. bu iki transferden biri jack wilshere diğeri de nuri şahin olursa beni oldukça tatmin eder. jack tabi ki çok zor bir transfer ama en azından orta sahada topla dripling yapabilen, oyunu açabilen topu sırtı dönük alıp dönebilen bir oyuncu şart. bu oyuncu n'diaye tarzı bir oyuncu değil. daha fazla ritmi ayarlayabilen bir oyuncu olması lazım. nuri şahin ise henüz 29 yaşında ve rotasyonda elimizi güçlendirebilir. uzun toplarla çıkmakta da eksik olduğumuzu düşünürsek nuri ile bu sorunu çözebiliriz. maliyetinin de çok olacağını düşünmüyorum.

    ikinci eksik olan bölgemiz forvet. gomis'in yanına topla dripling yapabilen ve deplasman oyunlarında kullanabileceğimiz, ikili forvete döndüğümüzde tamamlayıcı rolde bir oyuncu olması gerekmekte. bu da ahmet musa ve niasse tarzı bir oyuncu olabilir.

    stoper ve bekler için ise denayer ve yuto'nun tekrar geldiğini var sayarsak, maicon'un durumunu beklemeye geçebiliriz. kaan ayhan ile de bekler ve stoper mevkisini yedeklemiş oluruz böylece carole'i de gönderebiliriz. carole'ü gönderemezsek zaten sadece 1 yabancı alma hakkımız oluyor.

    rodrigues ve belhanda satılmazsa ikisi de yedekleyecek yerli oyuncular almamız gerekiyor. bunlara en yakın örnekler emre mor ve emre akbaba. eğer satılırlarsa ikisinin de yerine en az aynı kalitede yabancı almamız gerekmekte. en kötü shaqiri veya trazeguet ve kagawa.

    yani özetle; jack wilshere (oyun biçimi olarak muadili) , nuri şahin, kaan ayhan, ahmet musa, emre more ve emre akbaba transferleri şampiyon olan takımımıza eklendiğinde bizi önümüzdeki sene başarıya götürür gibi geliyor.

    hayırlı uğurlu olması dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın